Понедельник, 20.05.2024, 00:31Главная | Регистрация | Вход

Вход на сайт

Поиск

Календарь

«  Февраль 2015  »
ПнВтСрЧтПтСбВс
      1
2345678
9101112131415
16171819202122
232425262728

Наш опрос

Оцініть мій сайт
Всего ответов: 22

Статистика

Друзья сайта

Главная » 2015 » Февраль » 8 » Нова послуга - енергоаудит
19:34
Нова послуга - енергоаудит

Нова послуга - енергоаудит

У різноманітних публікаціях вказується, що всім відомий  Київенерго запропонував так звану нову послугу: безпосередній енергоаудит будинків. Зараз ми з Вами спробуємо розібратись стосовно цієї передової ініціативи нашої організації Київенерго. У них можна замовити проведення такої послуги як енергоаудит, який допоможе Вам визначити джерела втрат як тепла так і електроенергії, а також рекомендації щодо їх усунення.

 І так, як завжди ми підскажемо, що таке енергоаудит. Це – такий собі процес, що дозволить не тільки виявити, але й постарається усунути безпосередньо джерела втрат енергоресурсів, також результати цього обстеження пропонують різноманітні варіанти економії ПЕР, що в кінцевому рахунку дозволить поліпшити умови життя, як Ваші особисто, так і населення вцілому.

 Тобто, під час проведення енергоаудиту кваліфікованими спеціалістами збираються, а також обробляються дані щодо фактичного споживання енергетичних ресурсів, робиться різноманітні розрахунки показників енергетичної ефективності ну і в кінцевому варіанті пропонуються заходи з енергозбереження.
Також слід дотримуватись деякий правил під час виконання даного виду робіт:
 Перше - процес повинен проводити лише досвідчений, кваліфікований енергоаудитор. 
 Друге – сам процес енергоаудиту на кожному етапі починається не з простого наведення «на ціль» тепловізора (пристрій для отримання теплограм) та показу різнокольорової картинки простим мешканцям-замовникам, а супроводжується ретельним вивченням проектної документації на будинок, підприємство, чи адміністративну будівлі, збору детальної інформації про всі встановлені прилади обліку тепла, зняття статистики енергоспоживання за попередній період. 
Крім того, надзвичайно важливо знати думки і скарги мешканців, які добре знають свій будинок і можуть вказати на багато слабких місць наявних як в квартирах, так і в будівлі в цілому.

Просмотров: 701 | Добавил: Petit92 | Теги: енергоаудит, послуга | Рейтинг: 0.0/0
Всего комментариев: 0
avatar
Copyright MyCorp © 2024 |